HVORNÅR & HVORDAN?

I 1990 så min mor et opslag i lokalsprøjten, hvor de kaldte til audition på Jesus Christ Superstar på Bellahøj. Rollen som Maria Magdalene blev min første rejse ud i musicalens verden. 

Det var én lang glædesrig optur, pludselig at finde sig selv i manegen - og tilmed være i stand til at formidle glæden videre til et nysgerrigt, interesseret og modtageligt publikum. Det var forbundet med en ungdommelig og ubegrænset uskyld, dét at hvirvle rundt i savsmulden, uden at skænke konsekvenserne en tanke - bare gøre det af ren og skær lyst! Præstation, anmeldelser og forventning var endnu ikke en del af mit ordforråd..

Skønne nye bekendtskaber i JCS førte mig videre ind i det stolte kor LÆDERHALSENE - og lige i armene på folkene bag ATLANTIS.

Således blev jeg, Pernille Petersson, Johnny Jørgensen, Anders Teigen og Henrik Launbjerg håndplukkede til at synge hovedrollerne i ur-opsætningen af ATLANTIS på Bellevue i 1993.

Jeg kan tilføje, med en vis stolthed, at sangene blev skrevet til lige netop OS, vores stemmer, temperament og udtryk. Sikke en gave!

SÅDAN startede det hele….og det spiller stadig.
Jeg har været, og er stadig, dybt priviligeret med gode roller, store sceneoplevelser, once-in-a-lifetime-øjeblikke og alsidige udfordringer i mit spraglede kunstnerliv - og tak for det!


ATLANTIS, Bellevue Teatret 1993. Foto: Britta Fogsgaard