WHAT'S UP?

SHE LOVES YOU 
25.marts - 22.maj 2022
Tivolis Koncertsal/Aarhus Musikhus

SHE LOVES YOU er en musical om en moderne familie, hvor alle har deres egne udfordringer med kærligheden. Sat til Lennon og McCartneys udødelige sange oplever vi både den nye, unge kærligheds naivitet, den eksisterende kærlighed forandre sig og den livslange kærlighed blomstre på ny. Læs mere...

COME FROM AWAY
Premiere 21.oktober 2022
Fredericia Musicalteater
I rollen som Hannah

Et Broadway hit og en Tony- og Olivier vindende musical, kommer helt ekstraordinært til Danmark for første gang!

Angrebene den 11. september 2001 fik direkte indflydelse på livet i et lille ø-samfund ud for Canadas kyst, hvor en lang række passagerfly var tvunget til at nødlande, da meldingen om angrebene kom. Denne historie er stort set ukendt og ikke fortalt før.

Læs mere her..

siffgraversen:DUO

"Personligt, usentimentalt & stemningsfuldt"

Nicoline Siff Møller og Søren Graversen fortolker kunstnere som Mads Langer, Teitur, Thomas Helmig, Lukas Graham, Ane Trolle, Anne Linnet, Fallulah, Ida Gard og C. V. Jørgensen - blot for at nævne nogle få.  

Læs & book: siffgraversenduo.dk


MAMMA MIA!

22.januer - 24.maj 2020
Tivolis Koncertsal + turné

- og så kom Corona....

I rollen som Tanya

SPILLEMAND PÅ EN TAGRYG

OBS: august 2021, Nørregadeteatret

I rollen som Golde

Det er en af musical-historiens helt store succes forestillinger, som i sommeren 2020 kan opleves under de grønne bøgetræer i Hylddalen.

Spillemand på en Tagryg er en rørende og morsom og livsbekræftende fortælling, om en lille familie og et hårdtprøvet jødisk samfund i en lille russisk landsby, under pres fra en verden i opbrud og forandring – forestillingen er i dag mere aktuel end nogensinde.

Læs mere ..