WHAT'S UP?

Som I Himlen


18. nov - 28.dec 2023, Operaen Kbh
I rollen som Siv

Musical over Carin og Kay Pollaks berømte og prisbelønnede film af samme navn, der fortæller, hvordan sang og musik skaber fællesskab mellem vidt forskellige mennesker, som mødes og synger af hjertens lyst. Dirigenten Daniel Daréus spilles af Carsten Svendsen.

Læs meget mere her.


Solisteri

Musikkens Hus Aalborg foyér
søndag 26. februar 2023 kl. 15:00  -  GRATIS ENTRÈ

Fra PH til Fabricius-Bjerre. Humor, smil, kærlighed og en god portion stedsegrønt på en vinterdag. Denne eftermiddag er der viser, revy og lidt vaudeville på programmet. Randi Winther, Nicoline Siff Møller og Carl Ulrik Munk-Andersen
Kom med her....

siffgraversen:DUO

"Personligt, usentimentalt & stemningsfuldt"

Nicoline Siff Møller og Søren Graversen fortolker kunstnere som Mads Langer, Teitur, Thomas Helmig, Lukas Graham, Ane Trolle, Anne Linnet, Fallulah, Ida Gard og C. V. Jørgensen - blot for at nævne nogle få.  

Læs & book: siffgraversenduo.dk

siffgraversen:duo


Kalenderblade..

COME FROM AWAY

21.okt. - 6.nov. 2022
Fredericia Musicalteater

I rollen som Hannah m.fl.

Et Broadway hit og en Tony- og Olivier vindende musical, kommer helt ekstraordinært til Danmark for første gang!


"Den bedste ensemble-musical man har set i adskillige år. Forestillingen er en triumf for det 'nye' Fredericia Musicalteater"  Morten Buckhøj, læs videre her
"Fredericia Musicalteater leverer energisk, sjov og vedkommende underholdning med Come From Aaway om 9/11. Forventningerne kan roligt stige til det nye musicalteater, der atter præsenterer et moderne udtryk, man sjældent ser på musicalscenen.."  Iscene, 22.okt 2022

Læs mere om forestillingen her..

SHE LOVES YOU 
25.marts - 22.maj 2022
Tivolis Koncertsal/Aarhus Musikhus

SHE LOVES YOU er en musical om en moderne familie, hvor alle har deres egne udfordringer med kærligheden. Sat til Lennon og McCartneys udødelige sange oplever vi både den nye, unge kærligheds naivitet, den eksisterende kærlighed forandre sig og den livslange kærlighed blomstre på ny. 
Læs mere...

MAMMA MIA!

22.januer - 24.maj 2020
Tivolis Koncertsal + turné

- og så kom Corona....

I rollen som Tanya

SPILLEMAND PÅ EN TAGRYG

august 2021, Nørregadeteatret

I rollen som Golde

Det er en af musical-historiens helt store succes forestillinger, som i sommeren 2020 kan opleves under de grønne bøgetræer i Hylddalen.

Spillemand på en Tagryg er en rørende og morsom og livsbekræftende fortælling, om en lille familie og et hårdtprøvet jødisk samfund i en lille russisk landsby, under pres fra en verden i opbrud og forandring – forestillingen er i dag mere aktuel end nogensinde.

Læs mere ..